SEME KOSMIČKOG ZNANJA - Poglavlje XXIX
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Verski običaji
 

Kosmički simboli nose u svom obliku sublimiranu energiju, koja se aktivira kada ste u dodiru sa njom, ili pod dejstvom simbola,sa ili bez vaše svesti o tome. Ova energija se uliva u vaš nesvesni deo, odnosno deo povišene svesti koga niste svesni, u obliku informacija, sa ciljem da spavač bude probuđen.

Slaviti, znači, ljubav davati. Svaku dušu koju ljubite Božanskom ljubavlju, slavite. A kada ljubav isijavate, svoju dušu proslavljate.

Boga slaviti, znači, između ostalog, i slaviti sve oblike i ne oblike njegove manifestacije.

Boga slaviti, znači i slaviti one koji se stazom ka Bogu najviše popeše. Sećanje na te duše, na te energije, menja vibracije vaše duše i vaše energije, a ljubav prema njima, čisti vašu auru i vaše kanale. Svaka prosvetljena duša je svetionik onima koji u mraku svog neznanja i zaborava posrću. Slava Bogu, koji vam dade te svetionike. Slava Bogu koji im pomože i dozvoli svetlo u njima. I slava njima, koji nepokolebljivo ka Bogu krenuše, naoružani ljubavlju, verom i znanjem.

Naoružani samo time, ali baš stoga toliko moćni.

Ali, zar ste vi i vaše Crkve, pobrojali baš sve te vitezove? Da li se u sve one koje slavite slila Božja milost i svetlost da bi postali svetost?

Da li ste preuzeli ulogu sudije kada ste dušama ocene davali, a zanemarili da sudija može biti samo Otac naš?

Slavite slave ako mislite da to treba da činite i to na način koji sami odaberete.

Ali zar slave vaše moraju tako da izgledaju?

Rituale ste sami postavili. Oni nisu deo nebeskih zakona. Rituali i obredi nisu put niti način. Oni su samo podsetnici na to da putevi postoje, a vi sami treba da odredite kada ćete i kojim putem da krenete. Ako njima prizivate i slavite Boga Oca i njegove vitezove neka vam bude, ali sa svešću da baš to činite. Ako ritual sam sebe slavi, onda vi u_slavama slavite običaje folklor vašeg podneblja, svoje samoljublje, a najmanje Onog zarad koga ritual nastade.

Na ovim prostorima dani Hristovog Rođenja i Uskrsa spadaju u najveće praznike i najviše slave. To slavlje nije potrebno ni Hristu niti Bogu, već onima koji slave da-bi se podsetili, pribrali oslušnuli, prečistili razmislili.

Ti dani su (kao i mnogi drugi) energetski vrlo jaki, jer tih dana mnogi se predaju mističnim razmišljanjima, šalju ljubav u obliku želja ili kroz molitve. Tih dana se lakše možete ˝uključiti u kanal˝ i usaglasiti treperenje svoje duše sa kosmičkim vibracijama sveopšte ljubavi. Vi, koji hranu i vodu, ljubav i radost sa mnom u mislima delite, a preko mene sa vascelim svetom -znate da neprekidno slavite, čime život proslavljate.

Naučite tome prijatelje i rođake svoje.

Neka vam ceo život bude slava Boga i proslavite se u Njemu.

Svaki događaj u vašem svetu se odigrava pod fizičko-energetskim i nefizičko-energetskim uticajima.

U prvu grupu spadaju uticaji manifestovanog svemira (astrološki), energije fizičkog okruženja, vaše sopstvene telesne energije...

Umetnička dela, kao i predmeti upotrebne vrednosti kojima ste okruženi, sadrže energiju, osećanja i namere onih koji su ih stvarali. Sve su to, na neki način talismani. Njih možete oslabiti, pojačati ili reprogramirati tako da mogu funkcionisati u skladu sa vašim novim ili izmenjenim zahtevima.

Vreme dejstva talismana nije ograničeno ali u njih ugrađen program može pod izvesnim okolnostima, biti oslabljen ili izmenjen.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0043 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
 
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA