SEME KOSMIČKOG ZNANJA 2
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Izvor na ušću
 

Dragi čitaoče, pred tobom je veoma neobična knjiga, kako po sadržini, tako i po načinu nastanka. Radi lakšeg snalaženja i razumevanja, bilo bi korisno da pre ove knjige pročitaš (ponovo) Prvu knjigu "Seme kosmičkog znanja", ili bar onaj deo koji govori o knjizi.

Bez obzira na tvoje dosadašnje stavove, principe navike i ubeđenja, kako iz oblasti nauke, tako i iz oblasti filozofije i religije, otvori svoje srce da bi primio zapisana kazivanja.

Ne treba da se trudiš da saznaš ko je autor svega što je (ovde) zapisano: ja, ti ili mi, Treba jednostavno shvatiti da je sve - zapisano.

Ako budeš u toku i posle čitanja osećao mir, sreću i zadovoljstvo, podeli svoja osećanja sa drugima.

Ako ti nešto bude smetalo i sa nečim ne budeš mogao da se složiš, neka te to ne spreči da knjigu pročitaš do kraja, jer će pre ili kasnije reči zapisanih kazivanja odjeknuti i kroz tebe, kao tvoja istina.

Ovu knjigu ne treba vrednovati samo estetskim normama i umom, već količinom ljubavi koju ona nosi i srcem.

Knjige "Seme kosmičkog znanja" su zapisane u kontaktu sa višim nivoom svesti, koga neki nazivaju Kolektivno nesvesno, a neki Kosmički razum. Međutim, pošto je ta svest živo i svesno Biće, Svetlosno Biće, neki ga zovu Hrist(os), neki Gospod, Krišna, Jehova, Alah ... Nama se ovo Biće obraćalo kao Hrist. Ime i nije najznačajnije, jer nam je rečeno da se samim činom imenovanja vrši izdvajanje iz Celine. U svakom slučaju, sve su to nazivi za slično ili isto.

Poruke su primljene sa samog Izvora života, ljubavi i istine.

Dragi čitaoče, da bi i ti uspostavio kontakt sa svojim višim ja, sa Kosmičkim razumom, treba da budeš iskren prema sebi i drugima, da se ponašaš spontano i da budeš otvoren prema svemu. Kao svesni primalac Božje ljubavi možeš je prosleđivati drugima istoga trena, jer tada postaješ izvor na ušću i počeće radosni ples u večnoj harmoniji života i stvaranja.

Knjige koje su objavljene, predstavljaju samo mali deo zapisanog materijala i još manji deo onoga što smo imali prilike da "vidimo", doživimo, naslutimo...Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0479 sek. Broj pronadjenih pojmova: 8;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA