SEME KOSMIČKOG ZNANJA 2 - Poglavlje XXXIX
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Kosmički zakoni
 

Neka sva tela plešu uz muziku Kosmosa, jer su ona prostor u kome se sjedinjuju ljubav pojedinca i Celine.

Kosmičke zakone treba upoređivati sa vašim fizičkim zakonima, a ne sa pravnim ili moralnim zakonima, koji propisuju vaše ponašanje ili kazne za nepoštovanje predviđenih modela življenja.

Zakoni Kosmosa se iskazuju kroz sve oblike stvaralaštva, znanja i iskustva. Oni ukazuju na jedinstvo i harmoniju celine, kao i na značaj i odgovornost svakoga za opšti razvitak i svoju ličnu sreću.

Svi zakoni Kosmosa postoje oduvek i za sva su vremena, kao što ste i vi. Neki zakoni su značajni i ne mogu se gnorisati ni na koji način, niti pod bilo kojim okolnostima našeg nivoa postojanja. Zapravo, nepoštovanje tih zakona, vi možete trpeti kao udarce sudbine.

Svi kosmički zakoni su tako koncipirani da pomažu da se ljubav što više prosleđuje i da se sve više i više voli Tvorac i sve što je stvoreno. Ovi zakoni vas stimulišu da na vašem nivou postojanja i u datom krugu vremena što više steknete znanja, iskustva i da što više i bolje zapamtite svoja osećanja u vezi sa svakim iskustvom, koje ste stekli svojim spoljašnjim ili unutrašnjim čulima.

U saglasju sa ovim zakonima je i vaša težnja ka savršenstvu i samospoznaji, predaji znanja i iskustva, obuka i navika za permanentnu realizaciju ovih težnji kroz očuvanje zdravog duha i fizičkog tela.

Mnogi kosmički zakoni predstavljaju samo opšte principe ponašanja u cilju što boljeg i ispravnijeg korišćenja kosmičke energije. Kosmički zakoni su ugrađeni u samo postojanje,a mogu ih nazreti oni, koji su postigli izvestan nivo duhovnog raz-voja samospoznaje. Nekada je teško razlikovati same kosmičke zakone od njihovih posledica.

Određene grupe kosmičkih zakona se mogu naslutiti samo u specijalnim stanjima vaše svesti kao što su snovi, vizije i druga mistična stanja, prilikom proširenja vaše svesti do prosvetljenja vaše duše i uvida drugih realnsoti i nivoa postojanja.

Ovde neće biti saopštene stroge definicije kosmičkih zakona, već samo uopšteni opisi njihove suštine ili nekih principa.

Prvi kosmički zakon:

Sve što postoji ne može nastati niti nestati.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0447 sek. Broj pronadjenih pojmova: 12;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA