SEME KOSMIČKOG ZNANJA 2 - Poglavlje XLI
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Traženje odgovora
 

Ne oslanjajte se previše na um, već na srce. Srce će vam uvek pokazivati pravi put. Um je i stvoren za to, da bi izvršavao ono što srce zahteva.

Kada svoju svest usmerite na jedan problem ili na jednu oblast sa namerom da rešite problem ili nešto više saznate, u zavisnosti od količine ljubavi, od želje i namere, vi možete prevazići okvire svog svesnog znanja i poimanja. Odgovor na vaše pitanje zavisi od vas samih, od vašeg znanja, vaše vere, osećanja i namere, ali i od plana i namere onoga sa kim ste u kontaktu i od koga odgovor tražite. Tada se aktivira proces i stiče mogućnost gde su vam dostupna sva znanja iz vaših drugih inkarnacijskih života. Vi tada zapravo napuštate vreme i krećete se po osi u trenutku sada, i sve što ste ikada naučili u vezi sa problemom kome ste se posvetili, počinje da se priliva u budni deo vaše svesti.

Kada kažem naučili, tada ne želim da kažem pročitali ili upoznali sa nekim znanjem ili mišljenjem. Vi u tom procesu nećete osvetliti površne informacije koje ste skupili tokom svojih života, već će biti osvetljeno samo ono što je rezultat vašeg proživljenog iskustva. Dakle, vama će u tom procesu biti na raspolaganju znanja koja su postala deo vas, deo vaše svesti. Upravo zbog ovoga insistiramo da sve treba da doživite, da svaku informaciju propustite kroz sebe, da ona postane deo vašeg misaonog i duhovnog iskustva. Samo su takve informacije trajne i mogu biti upotrebljene sa drugih nivoa vašeg paralelnog postojanja.

Na ovaj način se prevazilaze okviri vaše sopstvene ličnosti, jer vi putujete po prostorima svesti vašeg ukupnog bića, u čijem su iskustvenom znanju i proširivanju svesti učestvovale sve vaše ličnosti.

Jedna ličnost je vezana za jedno telo, jedan život. Iskustvo te ličnosti je ugrađeno u svest vašeg bića, i vi možete koristiti sva ta znanja.

Na jednom višem nivou, vaša bića su ujedinjena u više telo, koje takođe ima svoju svest i svoj um, ali i predstavlja sintezu svesti i uma vaših bića, baš kao što i svest vašeg bića predstavlja sintezu svesti vaših inkarnacijskih ili pojedinačnih životnih svesti.

Svest možete posmatrati kao polje, a iskustvo kao sadržaj tog polja. Vaše pojedinačno iskustvo, koje preživljavate i stičete, postaje automatski znanje i iskustvo i vašeg ukupnog bića i svih viših formi i struktura u kojima učestvujete.

Naravno, važi i ovo - vi kao jedinka možete koristiti znanje i iskustvo viših svetlosnih formi, kao i znanja vašeg ukupnog bića.

Znanja ukupnog bića smo do sada nazivali znanjima duše, jer ovde postoji korespodencija - vaše ukupno biće ima jednu dušu, jedan energetski snop, jedinstven energetski snop.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0588 sek. Broj pronadjenih pojmova: 7;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA