SEME KOSMIČKOG ZNANJA 2 - Poglavlje LII
 
      
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
O lečenju
 

Ljubav ne treba da se deli, ona se samo množi i prosleđuje.

Vaše fizičko telo je koncipirano da bude zdravo, odnosno da funkcioniše u skladu sa odabranim zadacima i lekcijama u vašem životu. Ono je programabilno i svaki poremećaj u funkcionisanju fizičkog tela u odnosu na zadat cilj, može se otkloniti kada se otklone preduslovi za nastanak takvog poremećaja. Vi ne poznajete dovoljno svoje sopstveno telo niti svoju dušu. Nekada pomoć tražite sa strane kada to i nije neophodno, ali svi najčešće okrivljujete Boga i sudbinu za ono što vam se dešava.

Vaša zvanična medicina se najčešće bavi posledicama nastalih duševnih konflikata koji se prenose na telo. One grane medicine koje se bave bolestima psihe, često ne priznaju postojanje duše niti ličnih zadataka, među kojima je ponekad i učenje stanja bolesti.

Zdravstvo će pre ili kasnije pretrpeti promene, to je nužan proces, ali do tada, naučite da pomažete sami sebi i svojim bližnjima.

Da biste mogli da pomognete u izlečenju bilo sebi, bilo nekom drugom, treba da se naučite da su bolesti najčešće samo lekcije u školi života i da predstavljaju materijalizaciju energetskih poremećaja, koji su uslovljeni poremećajima na nivou misli, osećanja, ubeđenja, i delanja.

Neprihvatanje nekih istina, na mentalnom ili emocionalnom nivou, dovodi do bolesti tela, a strah i otuđenje nekih delova vaše duše, doveli su vas u fizičku realnost.

Stanje vaše psihe je u tesnoj vezi sa vašim nervnim sistemom, kao i žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Svaka vaša misao je mikrodirektiva nervnom i endokrinom sistemu, dok se vaša ubeđenja mogu uporediti sa makrodirektivama.Ljubaznošću nosica autorskih prava za ovaj naslov, u mogućnosti smo da prezentujemo 20% ovog poglavlja. Knjiga se inače može nabaviti u maloprodaji ili poručiti direktno kod izdavača.

Korisna adresa: http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?AutorID=5118

STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0361 sek. Broj pronadjenih pojmova: 6;   [ Isključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
      
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA