SILAZAK GOLUBA
 
    
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Predgovor
 

Virdžinijine napomene:

U svojoj posvećenosti i istrajnosti, En i ja zajednički pišemo ovu četvrtu knjigu u svojoj seriji duhovnih poruka... Ovoga puta to je knjiga o divnom (i za nas novom) arhanđelu Urijelu. U knjizi je iznet onaj duhovni pregled za koji smo ubeđeni da je neophodan kao osnova za poimanje današnjeg života na Zemlji u ovo Doba Buđenja.

Zbog toga stoje duhovni poziv na akciju do te mere hitna poruka, sve ove knjige su tu temu na nekom nivou izražavale. Sati i sati svakog dana koji je protekao od novembra 1984. godine, kada sam prvi put bila u Svetoj Zemlji, bili su ispunjeni iscrpljujućim zahtevima da istovremeno putujem i držim predavanja, seminare, da se bavim čitanjem duša, distribucijom i objavljivanjem knjiga. Sada, kada je ovom četvrtom knjigom završen prvi deo našeg zadatka objavljivanja duhovnih informacija, istinski sam zahvalna. Rečeno nam je da će, kada postavimo ovakav kontekst da bismo pomogle da se shvati šta se zbiva u našem svetu i oko njega, stići novi materijal koji će sadržati dragocene informacije i to u jednoj izraženoj naučnoj i tehnološkoj ravni. Mi ćemo, međutim, i dalje iznositi sve informacije koje dobijamo o napretku čovečanstva u Dobu Buđenja.

Sada, kada pokušam da u retrospektivi sagledam sva zbivanja iz proteklih nekoliko godina, vidim daje svaka od ovih knjiga pozivala da krenemo u akciju za mir i očuvanje života. Autor svake knjige je to na ovaj ili onaj način saopštavao, tako daje naš rad očigledno usredsređen na tu koncepciju akcije, Gde god da ste, nadam se da će vas ova poruka podsetiti da pomognete u poboljšavanju Zemlje i čovečanstva i to vašim vlastitim mirovnim naporima!

Enine napomene:

Reči koje izražavaju miroljubive namere više se ne mogu izgovarati ako se istovremeno ne preduzimaju i akcije za njihovu podršku. Civilizacije su dolazile i odlazile. Dolazili su i odlazili i mirotvorci. Vođe su nastojale da ujedine sve nas zarad globalnog mira. Svako od nas, duboko u svom srcu, zna da planeta nije mirna. Stoga je ova poruka odlučni poziv na akciju svima nama na planeti, svakom obliku života na njoj, da se sada ujedinimo zarad mira koji ćemo kroz to jedinstvo postići.

Ovo su reči koje valjada razmotrimo. Pustite ih da putuju kroz vašu svest do onog mesta spoznaje i prihvatanja.Korisna adresa: http://www.esotheria.com/STATUS STRANICE: Stranica je formirana za 0.0024 sek.   [ Uključi rečnik ]  [ Memo ]
 
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
    
 
 
PRIJAVLJIVANJE
Ako ste već registrovani, unesite korisničko ime i lozinku i prijavite se klikom na LOG IN.

Prijavljivanjem dobijate pristup svim raspoloživim opcijama na sajtu (pogledaj Help)...

Ako se do sada niste registrovali, kliknite OVDE za registraciju;
Korisnik
:
 
Lozinka
:
 
 
 
 OTVORENA KNJIGA
 
 
 
 
Beleške posetilaca
 
Markeri teksta
 
Recycle
Data
Help ]   
 
 MAILING LISTA
 
U slučaju da želite da vas redovno obaveštavamo o novim tekstovima i ostalim promenama na našem sajtu, prijavite se na našu mailing listu!
PRIJAVLJIVANJE JE JEDNOSTAVNO!
Dovoljno je da unesite svoju e-mail adresu i da zatim kliknite na tipku PRIJAVA!

E-mail adresa:
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 SPONZOR NASLOVA