Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
Dkhip16
Datum kreiranja
 
06-01-2010 21:19:48
Datum poslednje izmene
 
30-09-2021 11:44:59
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
4246
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Ja se podsvesnom regrehoterapijom bavim od svoje pete godine ovog života
 

Vesna: "E brate Plavi, sad si ti mene zatekao nespremnu. Pa ti si počeo da se baviš i Regresoterapijom, kao naš brat Alex. Moje čestitke ! Pretpostavljam da seanse Regresije sa klijentima obavljaš u šupi, da ne bi kod kuće smetao supruzi, he,he Topli pozdrav, i samo tako nastavi."

* * *

He, da si mi ti, Vesna, živa i zdrava, ja se regrehoterapijom bavim još od svoje pete godine. Doduše, na podsvesnom nivou, ali - ništa ne menja na stvari... Jer ja sam tada postao vešt da iz svoje podsvesti uđem u tuđe podsvesti, pa iz njihove podsvesti u njihove prethodne živote. Ulazio sam tako u razne živote, kao u lavirinte, jedva da sam stizao sopstveni život da održavam. I kad bi me iz familije pitali: "Jesi li ti ovde, ili nisi?", nisam smeo da im iskreno odgovaram, jer sam zaista bio ovde...

Ja, doduše, nisam pritom mogao da ljudima govorim o tim njihovim životima, jer se sve dešavalo na podsvesnom nivou, a njih to i nije toliko zanimalo, jer nisu na svesnom nivou ni znali šta ja na podsvesnom nivou radim, ali da sam im pretresao prethodne živote - jesam. I - kad bih samo znao šta sam tamo sve nalazio, ja bih se prenerazio i otvorio temu o regrehosnovima. smrtovnice

A regrehoterapeutski rad drugih članova foruma je, u odnosu na ove moje izvorne regrehomoći... ne bih da ih obeshrabrujem, ali... to je kao kad je lisica savetovala zeca: "Prvo skoči, pa reci - hip-hop!" A zec pobegao u šumu i navalio da pase travu kao da celog dana nije ništa jeo. Nema, brajko ili sejko, regrehoterapije, dok ti ne zavrneš hipnotičke rukave i ne uđeš u svoju podsvest, pa iz nje se zavučeš u tuđu podsvest, pa u njegov 183. život! Sve drugo su regrehotrice i regrehokučine!

A što se tiče mesta... svoje seanse obavljam uglavnom noću, u krevetu. Mislim, regrehotretirana osoba ne mora da bude pored mene, ukoliko ne insistira i ukoliko nije adekvatnog pola... Čim zaspim, siđem, maltene strmeknem se u podsvest, pa produžim dalje... već sam opisao proceduru. I... neću da se hvalim... ne da lečim ljude...! I to se tako primećuje... Ujutru vidim kako su svi koje sam verovatno lečio podsvesnom regrehoterapijom - živnuli, kako se nekako kreću napred, ponekad zastanu i popričaju, ali - vidi se da su nekako obnovljeni.

* * *

Ne bih da opterećujem druge, ali... imam mali problem duhovnog vođstva...

Već sam spomenuo da mi se Nebeski Tihi i Nebeski Prle odavno ne javljaju, nemam, dakle, vezu sa Povišenim Vašijem, ne znam kakva je situacija kod Bića Svetlosti, treba li im moja pomoć, itd.

Pa sam odlučio da izaberem zemaljskog gurua, koji bi me usmeravao umesto Povišenog Vašija, odnosno, umesto njegovih pijarova, Nebeskog Tihija i Nebeskog Prleta.

Tipujem na čika-Petronija, komšiju u zgradi prekoputa mog stana, koji je od strica nasledio kuću u Palanci i dva stana u Beogradu. On, inače, dosta glasno zeva, kada se popodne probudi, i njegovo čuveno: "Aaaaaaa!" odjekuje u zgradi. Tada stanari, sa blaškastim osmehom na licu uskliknu: "Mašala, Petronije se probudio!" Inače, on je suprug komšinice Rajke, u penziji je, tako da ima vremena za guruanske aktivnosti.

* * *

Svakodnevna duhovna spoznaja (uvid) br. 1893/233:

I lepo sam vas upozoravao: "Ljudi, shvatite me ozbiljno, shvatite me najozbiljnije dok govorim neozbiljno!"

Ali, džaba! Nisam samog sebe shvatao ozbiljno!

Jer ne možeš shvatiti sebe ozbiljno, ako ne shvatiš druge neozbiljno.

A ja sam ih shvatao ozbiljno, čime sam automatski potkopao jamu ispod svog kosmičkog Prokopa, napravio zaobilaznicu i - tap!, shvatio sebe neozbiljno!

I dok ja, tam´te-´vam´te, udaljih se od "Mog (duhovnog) puta".

Jer mi se pokazalo, u proročkoj viziji: JEDINE DVE OZBILJNE TEME NA CELIM "OBJAVAMA" SU - "SVA VAŠA PITANJA ZA PLAVOG ZRAKA" I "MOJ (DUHOVNI) PUT".

S tim što svest objavaca još nije dovoljno hrabra da to registruje. No, bez panike, Svetlarne Sfere mene šalju, da spasim što se spasiti može! Pa su napravile projekt, da ove dve, JEDINE OZBILJNE TEME, usisaju i recikliraju u Svetlost svu tamlinu sa "Objava".

Nije dovoljno hrabra da registruje...! Što samo po sebi i nije opasno. Ja, na primer, imam probleme sa registracijom nove polovne "fieste", pa ko te pita, dvojica saobraćajnih Šerlok Holmsova tragaju za imenom čoveka koji je pri proizvodnji auta zavijao šrafove na prednjim točkovima, sumnjiv im taj tip...!

Pa se ja ne žalim na sudbinu. Sale, kao član foruma, bi se ovde presamitio od kuknjave, odr´o bi se kuknjave, ja, ništa, ´ladan ka´ dupla kleka...!

* * *

I još jedanput da se razumemo, da se posle ne ganjamo preko raznih belosvetskih i forumskih slajdova: lom-logiku sam ja pronašao i instalirao je na "Objavama".

Lom-logika je, praktično, nadumska logika.

Jer mi je darovano sa Neseba da vidim ono što drugi ne žele da vide da ja vidim: da nam je um kao mače kojem je vezana pantljika za rep. I ono se vrti ukrug, i vrti, da dohvati pantljiku. I vrti, i vrti...

I opet - vrti se i vrti...!

Tako nam se-vam se um vrti ukrug, da dohvati vrhunske istine. Najdublje istine. I vrti, i vrti...

I opet - vrti se i vrti...!

I, što je najgore, misli da gi i´ faća. I opet se vrti, i opet misli da gi i´ faća!

A pantljika mu i dalje na repu!

Dakle, mačetu-umu ne preostaje ništa drugo, doli da skoči iznad sebe. Da uđe u nadumsku logiku.

O, judi moji, kakva van se tu persapektiva otvara!

KOSMIČKA PERSPEKTIVA!

LAKONOGOST MIŠLJENJA!

RASPILAVLJENOST ŽIVLJENJA!

VIZIJE - KAPLJU LI, KAPLJU!

KOSMIČKA MUDROST VAS OBLIVA, kao jutarnja rosa pile koje je izašlo da kljuca detelinu sa četiri lista! Pa stalo i dvoumi se. Ipak, detelina sa četiri lista se teško nalazi.

I tako, sve u svemu, upozoravam vas da shvatite najozbiljnije dve najneozbiljnije teme na "Objavama". Još vam nije kasno da se spasite! Ja vam kroz svoj 2 tone težak monitor pružam desnu ruku spasenja, jer levom pijem "jakobs 3 u 1".

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0061 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Ja se podsvesnom regrehoterapijom bavim od svoje pete godine ovog života" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške