Iluzije i Božansko viđenje - Poglavlje 3.
 
Autor teksta
 
plavizrak
Šifra teksta
 
IiBv
Datum kreiranja
 
16-02-2009 17:26:48
Datum poslednje izmene
 
30-09-2021 11:33:57
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
4121
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
Božanski je plan da Zemlja i čovečanstvo uđu u Zlatno doba
 

7.

Iluzija

Istorija je jedna od nauka, i kao i svaka nauka – vremenom je sakupila ogromnu količinu pouzdanih znanja, kao takva, istorija uglavnom dobro poznaje i objašnjava prošlost čovečanstva i Zemlje.

Božansko viđenje

Istorija kao nauka poznaje samo delić PRAVE prošlosti čovečanstva i Zemlje, i to pouzdanije samo period koji je bliži savremenom dobu. smrtovnice

* * *

8.

Iluzija

„Zašto me Bog kažnjava?! Zašto Bog dozvoljava da se mučim i patim?! Sve je to tako nepravedno...!“

Božansko viđenje

„Kao ćelija u Organizmu Boga, ušao sam u eksperiment spoznavanja iskustva verovanja u odvojenost od Boga, i iskustva delovanja van i protiv Božanskih Zakona, i iskustva negativnosti i patnje. Želim da izdržim sva ta iskustva, ma koliko teška bila...! “

* * *

9.

Iluzija

Ovih godina ništa posebno se ne dešava, uglavnom se živi kao što se i nekada živelo, ako se izuzmu posledice globalnog zagrevanja, narušenosti ekološke ravnoteže, globalnih ekonomskih dešavanja.

Božansko viđenje

Posebno ovih godina, u vezi sa Zemljom i čovečanstvom, začinju se ili se već dešavaju ogromne kosmičke promene, koje se na fizičkom planu još i ne primećuju u većoj meri. Jer ove godine su prekretnica u dva ciklusa: završava se ciklus uranjanja u materiju i udaljavanja, u svesti, od Boga, i započinje ciklus izranjanja iz materije i povratka, u svesti i celim bićem, Bogu.

* * *

10.

Iluzija

Sumorna je perspektiva čovečanstva, sva globalna dešavanja na Zemlji upućuju na sunovrat čovečanstva i Zemlje.

Božansko viđenje

Problemi koje je čovečanstvo stvorilo za Zemlji su očigledni, ali, uz sve te probleme – Božanski je plan da Zemlja i čovečanstvo uđu u Zlatno doba, u koje se ulazi preko Doba preobražaja ili Doba patnje, u kojem se upravo nalazimo. Tačno je da neće svi delovi Zemlje i svi ljudi na Zemlji ući u to doba – oni koji su opsednuti sumornom perspektivom, u tu perspektivu će i ući.

* * *

11.

Iluzija

Pre ovozemaljskog rođenja, čovek-individua ne postoji: a) u ateističkoj varijanti – svest se sama od sebe začinje sa čovekovim rođenjem; b) u varijanti mnogih religija – Bog udahnjuje čoveku svest nakon rođenja.

Božansko viđenje

Svako čovekovo ovozemaljsko rođenje je jedno od hiljade njegovih rođenja, čovek u novo fizičko telo ulazi sa već postojećim jezgrom svesti, s tim što su informacije iz svih njegovih prethodnih života zaključane u njegovoj podsvesti.

* * *

12.

Iluzija

Zemlja, Sunce, planete, zvezde... – mrtva su nebeska tela od materije, koja postoje i kreću se u svemiru pod uticajem fizičkih zakona, kao što se i u njima samima razni procesi dešavaju isto pod uticajem samo fizičkih zakona.

Božansko viđenje

U osnovi Zemlje, Sunca, planeta, zvezda... – nalaze se Bića koja imaju svoju svest i koja su vezana za svoj fizički oblik Zemlje, Sunca, planeta, zvezda... kao i čovek za svoj fizički oblik – telo.

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0028 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "Božanski je plan da Zemlja i čovečanstvo uđu u Zlatno doba" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške