PROROČANSTVA - Poglavlje X
 
Autor teksta
 
Vesna
Šifra teksta
 
prorok9
Datum kreiranja
 
26-08-2008 22:28:49
Datum poslednje izmene
 
01-10-2021 14:47:22
Status teksta
 
JAVNI TEKST
Pregledano puta
 
7571
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
PROROČANSTVA O POSLEDNJIM VREMENIMA
 

По проценама многих људи које знам, и који се баве питањем последњих времена и страшних догађаја који ће се ускоро због људских грехова и богоотпадије десити, велики светски рат ће вероватно почети ускоро, до 2015 године.

У њему ће пропасти Америка, војно и политички, а ојачаће Кина.

У сред тога рата појавиће се син погибли, антихрист, који ће уз помоћ јудео-масонских медија у свету почети да проповеда себе као светског помиритеља, и објединитеља света у једну државу.

Свети Лаврентије Черњиговски је говорио да кад видимо да се гласа за једног председника за цели свет, знајте да је тај нечастивац уствари антихрист, о коме пише у Откровењу Јовановом. Он је говорио: када видите да се гласа за једнога председника за читав свет знајте да је то антихрист. Не излазите на то гласање.

Он ће богохулно да заседне на престо светске власти и прогласити се богом.

Њега ће сами Бог, после три и по године антихристове владавине светом, убити дахом уста Својих.

Центар ове свесветске државе биће Јерусалим, у коме ће антихрист, иначе Јеврејин из племена Дановог, управљати.smrtovnice

Иако ће се док не дође на власт приказивати као покровитељ и заштитник свих религија па и хришћанства, он ће мрзети хришћане из дна душе.

Период антихристове проповеди ће такође трајати три и по године, док не дође на власт. А кад дође, настаће најстрашније гоњењење на хришћане и велике беде какве није било никада на Земљи. Суша, глад, муке, јад и туга, глад, очај, тиранија, људождерство, стављаће печате антихристове људима на руку и чело без којих се неће ништа моћи купити ни продати пто ће бити одрицање од Христа и духовна смрт. ...

Једино ће Русија и православне земље бити поштеђене, јер ће се појавити руски цар по имену Михаил, по женској линији Романов. Он ће ујединити све православне Словене. Русију и државе са њом штитиће Бог. Остали ће трпети страховите и свакодневне муке под тиранијом антихриста. Руски цар ће бити свети човек, гвоздене воље и милосрдног срца.

Он ће помоћи Србима у задњи час и спасити их уз помоћ Божију, од тоталног изчезнућа.

Страшни Суд Христов ће вероватно бити у негде у периоду од 2020 до 2022. Мада су то само процене, а кад ће то бити, то Бог Једини зна.

Једно је сигурно. Два највећа царства на крају биће Русија и Кина, а Америку очекује скори крах и страшно расуло после тога, у коме ће опет у Америци највише страдати хришћани православни. Њих ће почети гонити и окривљавати за све беде и несреће Америке.

Свети Нил Мироточиви (упокојио се у 17. столећу)

О ПОСЛЕДЊЕМ ВРЕМЕНУ

Од око 1900. године, па до средине XX столећа, људи тога доба постаће такви да ће се једва моћи препознати. Када се приближи време Антихристова доласка, разум људи помрачиће се од плотских страсти и само ће се бесчашће и безакоње разрастати. Свет ће бити непрепознатљив, измениће се изглед људски, захваљујући бестидности у одевању и чешљању неће моћи јасно да се разликују мушкарци од жена. Ти ће људи бити дивљи и зверски сурови због саблазни Антихристових. Неће бити поштовања према родитељима и старијима, љубав ће нестати. А пастири хришћански, епископи и свештеници, постаће људи сујетни који савршено не разликују десни пут од левога. Тада ће се хришћански морал и предање изменити. Међу људима ће нестати скромности и челомудрија, а зацариће се блуд и распуштеност. Лаж и среброљубље превазићи ће сваку меру, а тешко онима који гомилају благо. Друштвом ће загосподарити блуд, прељуба, мужелоштво, тајна дела, крађе и убиства.

И у то будуће време, захваљујући сили огромнога злочинства и распуштености, људи ће се лишити благодати Духа Светога коју су добили на Светом Крштењу, а уједно ће изгубити и грижу савести.

Цркве Божије остаће без богобојажљивих и благочестивих пастира и тешко онима хришћанима који остају у свету и који ће савршено изгубити веру, пошто ће бити лишени могућности да ма од кога виде светлост познања. Тада ће се они удаљавати од света, тражећи у свештеним прибежиштима олакшање од душевних страдања али свугде ће наилазити на препреке и тегобе. И све ће то бити последица тога што ће Антихрист успети да да господари свима и да постане владар целе васељене и што ће творити чудеса и невероватна знамења. Он ће уз то дати порочну мудрост несрећном човеку, тако да ће овај начинити таква открића да може један човек са другим да разговара са једног краја земље на други. Тада ће људи летети по ваздуху као птице и прошећаће морским дубинама као рибе. И када све то достигну, бедни људи ће у удобности проводити живот, не знајући, несрећници, да је то - обмана Антихристова. А он ће, зликовац, захваљујући човековој сујети тако усавршити науку, да ће то људе скренути са пута и привести у неверовање у постојање Троипостаснога Бога.

Тада ће Свеблаги Бог, видећи погибао рода људскога, скратити дане ради оних малобројних који се спашавају, јер ће Антихрист хтети да саблазни, ако је могуће, и изабране... Тада ће се изненада појавити Мач казне и убиће Опсенара и слуге његове.

STATUS STRANICE: Stranica ovog teksta je formirana za 0.0033 sek.  
 
 
Podesite izgled stranice! Možete promeniti veličinu i boju slova, kao i boju podloge:
 
 
 
POŠALJITE TEKST - "PROROČANSTVA O POSLEDNJIM VREMENIMA" - SVOM PRIJATELJU!
 
AKO VAM JE STALO DA I VAŠI PRIJATELJI DUHOVNO NAPREDUJU, OBAVESTITE IH O SAJTU www.OBJAVE.com!
 
Recycle Data
(Ovaj tekst)
Recycle Data
(Ostali tekstovi)
 
 
 Svi moji markeri
 Sve moje beleške